Інспекція ринку Привоз в Одесі: чоловіки продавали рибу без відповідних документів

Наразі складені відповідні протоколи

Сьогодні, 28 листопада держінспектори провели рибоохоронний рейд а одному з ринків Одеси. Цього разу інспекція завітала до популярного “Привозу”. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі.

Інспектори виявили продавця, який здійснював продаж риби судак в кількості 1,8 кг без документів на право реалізації. 

“За даним фактом складено протокол за ст. 88' ч. 1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Крім того, згодом було виявлено рибу пеленгас в кількості близько 3 кг. Власника встановити не вдалося. Держінспектором складено відповідий акт. 

“Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства”, - наголосили інспектори

 Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номерами телефонів “гарячої лінії”:

(098) 798-47-93, 

(093) 411-00-33.

Раніше “Коментарі” писали, що за період з 1 по 24 листопада поточного року працівниками Одеського рибоохоронного патруля викрито 43 правопорушення. Загальна сума накладених штрафів склала 782 грн. Нараховано збитків на загальну суму 1 562 402 грн. У правопорушників вилучено 163,5 кг водних біоресурсів та 90 незаконних знарядь лову.

“Коментарі” писали, що правоохоронці здійснили успішну операцію на Шаболатському лимані, де було виявлено та усунено браконьєрські сітки, спрямовані на лов кефалі. Частину цінної риби вдалося врятувати. Попередні розрахунки збитків, завданих водним біоресурсам через незаконне використання знарядь лову, перевищують 50 тисяч гривень. Наразі правоохоронні органи активно розслідують цей випадок та визначають винуватців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дима

29 листопада 2023, 12:53

В стране война а эти демоны бегают ищат у кого есть 2 кила рыбы. Чтобы в писать штраф. Твари

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися