На Одещині знайшли контейнер контрафактних цигарок з Азії на понад 30 млн грн

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності

Прикордонни Ізмаїльського загону спільно з детективи БЕБ  запобігли контрабанді цигарок на 32 млн грн. Нелегальний товар знайшли в порту Рені. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.  

Під час огляду контейнера на судні, що прибуло в порт Рені з азійської країни правоохоронці вилучили більш як 400 тисяч пачок тютюнових виробів. Контрабандне куриво, загальна сума оцінки якого сягає 32 мільйони гривень ділки планували незаконно перемістити в Україну.

“Слідство триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності, шляхи постачання тютюнових виробів та їх подальшої реалізації. Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 КК України здійснюють детективи ТУ БЕБ в Одеській області у співпраці з оперативниками Ізмаїльського прикордонного загону за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що =на Одещині правоохоронці вилучили цигарки та готівку на суму понад 5,2 млн грн. Загалом під час операції було вилучено 55 тисяч пачок сигарет, понад 700 штук електронних сигарет, тютюн, майже 500 пачок стіків Iqos та гроші, одержані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 5 млн грн. Про це повідомили в БЕБ

Раніше “Коментарі” писали, що на міжнародному пункті пропуску “Старокозаче – Тудора” правоохоронці викрили іноземців, які намагалися провезти наркотичні речовини. Наразі чоловікам повідомили про підозру у контрабанді наркотичного засобу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися