На Одещині вилучили безакцизні цигарки на 5 млн грн: подробиці

Продавчиня намагалася підпалити сигарети, щоб уникнути конфіскації товару

На Одещині правоохоронці вилучили цигарки та готівку на суму понад 5,2 млн грн.  Загалом під час операції було вилучено 55 тисяч пачок сигарет, понад 700 штук електронних сигарет, тютюн, майже 500 пачок стіків Iqos та гроші, одержані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 5 млн грн. Про це повідомили в БЕБ

Зазначимо, що детективи припинили роботу нелегальної мережі продажу підакцизних товарів. Під час обшуків в одному з магазинів продавчиня підпалила сигарети, аби товар не конфіскували. 

“Слідством встановлено, що сигарети  постачали в тому числі й з раніше виявлених детективами Теруправління складських приміщень. Збували тютюнові вироби без марок акцизного податку в мережі місцевих магазинів та МАФах у м. Одеса та сусідніх з нею Білгород-Дністровському та Чорноморську”, - йдеться в повідомленні. 

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що правоохоронці викрили на Подільщині двох жінок, які продавали товари без акцизу. У правопорушниць вилучено тютюнових та алкогольних виробів сумнівного походження на суму майже 100 тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти. Під час патрулювання Київського району, патрульні виявили ятку з великою кількістю тютюнових виробів. Звісно, надати документи на свій товар продавчиня не могла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися