На Одещині поліцейські вилучили сотні пачок безакцизних цигарок та слабоалкогольних напоїв

Всі адміністративні матеріали поліцейські скерували на суду

Правоохоронці викрили на Подільщині двох жінок, які продавали товари без акцизу. У правопорушниць вилучено тютюнових та алкогольних виробів сумнівного походження на суму майже 100 тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, в поліції повідомили, що 60-річна жінка без відповідної ліцензії реалізовувала в сільської крамниці сигарети та слабоалкогольні напої у роздріб. Крім того, правоохоронці встановили, що частина тютюнових виробів була без марок акцизного податку. У жінки вилучили понад сто пачок цигарок та майже сім десятків пляшок слабоалкогольних напоїв. Наразі на продавчиню склали адміністративні матеріали.  Їх загрожує штраф, що становить 34000 гривень з конфіскацією продукції.

Крім того, поліцейські також викрили 49-річну жительку Подільська, яка порушила правила перевезення тютюнових виробів. Коли жінка проходила перевірку на блокпості, то в її машині знайшли більше 1300 пачок цигарок без марок акцизного податку. Наразі поліцейські усі адміністративні матеріали скерували до суду. 

Раніше “Коментарі” писали, що патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти. Під час патрулювання Київського району, патрульні виявили ятку з великою кількістю тютюнових виробів. Звісно, надати документи на свій товар продавчиня не могла.

Нагадаємо також, що одеські поліцейські викрили місцеву 47-річну підприємицю у порушенні правил реалізації підакцизного товару. Правоохоронці вилучили з магазина майже 100 літрів алкоголю на суму більше 48 тисяч гривень та майже 350 пачок сигарет на суму більше 31 тисячі гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися