В Одесі поліцейські вилучили безакцизний товар: майже 100 літрів алкоголю та 350 пачок сигарет

Жінці загрожує до 34000 гривень штрафу та конфіскація товару

Одеські поліцейські викрили місцеву 47-річну підприємицю у порушенні правил реалізації підакцизного товару. Правоохоронці вилучили з магазина майже 100 літрів алкоголю на суму більше 48 тисяч гривень та майже 350 пачок сигарет на суму більше 31 тисячі гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, поліцейські викрили у власному смартмаркеті на Фонтанській дорозі жінку, яка торгувала алкогольними напоями та тютюновими виробами, не маючи ліцензії на провадження цього виду господарської діяльності. Наразі їй загрожує до 34000 гривень штрафу та конфіскація товару.

“Відносно власниці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За порушення порядку провадження господарської діяльності, а саме без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, жінці загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, з конфіскацією продукції чи без такої”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Нагадаємо, що інспектори патрульної поліції проводять систематичні профілактичні заходи, щоб запобігти обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного збору. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. Так, стало відомо, що вчора вдень, патрульні виявили торгівельну точку, де продавець здійснювала незаконне зберігання та збут підакцизних товарів.

“Коментарі” також писали, що в Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який перевозив безакцизні цигарки. Інцидент стався вчора вранці, на вулиці Люстдорфська дорога. Про це повідомили в пресслужбі відомства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися