В Одесі патрульні виявили кіоски, де продавали безакцизні цигарки та алкоголь

Наразі поліція буде встановлювати всі обставини справи

Інспектори патрульної поліції проводять систематичні профілактичні заходи, щоб запобігти обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного збору. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Так, стало відомо, що вчора вдень, патрульні виявили торгівельну точку, де продавець здійснювала незаконне зберігання та збут підакцизних товарів. Інцидент стався у Малиновському районі міста. Також продавчиня здійснювала продаж безакцизного алкоголю на розлив. А призначені для продажу рідини із характерним запахом алкоголю були  розфасовані у звичайні пластикові ємності.

Крім того, на вулиці Пантелеймонівській, патрульні виявили ятку, де  одеситка продавала цигарки без марок акцизу. Звісно, надати документи на свій товар вона не могла.

“На місцях подій працювали патрульні та слідчі, які будуть встановлювати всі обставини справи”, - йдеться в повідомленні відомства.

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися