В Одесі затримали чоловіка, який перевозив безакцизні цигарки: подробиці

На місце викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи

В Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який перевозив безакцизні цигарки. Інцидент стався вчора вранці, на вулиці Люстдорфська дорога. Про це повідомили в пресслужбі відомства.

Так, інспектори патрульної поліції зупинили авто Opel. Під час перевірки документів водій помітно нервував. Поліцейські попросили також показати багажне відділення машини. Саме там інспектори і знайшли 60 блоків з цигарками, без акцизних марок встановленого зразку.

“Так як в діях чоловіка вбачається відповідальність ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) ККУ, на місце викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Нагадаємо, що поліцейські викрили 31-річного жителя Болграда у транспортуванні безакцизних тютюнових виробів та алкогольних напоїв сумнівного походження. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Крім того, подільські поліцейські вилучили з незаконного обігу цигарки на суму понад 50 тисяч гривень. Підакцизний товар поліцейські виявили в салоні легкового автомобіля “Volkswagen” під час перевірки автомобіля на блокпосту в Подільському районі Одещини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські припинили незаконну торгівлю підакцизними товарами в одній із місцевих крамниць. З незаконного обігу правоохоронці вилучили тютюнові вироби та алкогольні напої на загальну суму 250 тисяч гривень.  Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися