На Одещині викрили незаконну торгівлю підакцизними товарами на 250 тисяч гривень

53-річна жителька Лиманської селищної громади продавала цигарки і алкоголь

На Одещині поліцейські припинили незаконну торгівлю підакцизними товарами в одній із місцевих крамниць. З незаконного обігу правоохоронці вилучили тютюнові вироби та алкогольні напої на загальну суму 250 тисяч гривень. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

53-річна жителька Лиманської селищної громади продавала цигарки і алкоголь без марок акцизного податку. Правоохоронці вилучили понад 4500 пачок тютюнових виробів різних марок, 35 трилітрових тетрапаків горілки та 71 пляшку коньяку.

Відносно продавчині правоохоронці склали протокол. За скоєне жінці загрожує штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 3400 до 10200 гривень, з конфіскацією предметів торгівлі.

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, а вилучений товар до прийняття рішення – на зберігання приватному підприємству.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці Одещині викрили та вилучили з незаконного товарообігу понад 75 тисячі пачок цигарок та 35 тисяч літрів алкоголю. Це результати роботи детінізації сфери торгівлі підакцизними товарами. Загальна сума вилученого майна - 14 мільйонів гривень. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися