На Одещині поліцейські вилучили у чоловіка безакцизних цигарок на 50 тисяч гривень

Чоловіку загрожує штраф від 1700 до 4250 гривень

Подільські поліцейські вилучили з незаконного обігу цигарки на суму понад 50 тисяч гривень. Підакцизний товар поліцейські виявили в салоні легкового автомобіля “Volkswagen” під час перевірки автомобіля на блокпосту в Подільському районі Одещини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

36-річний житель Миколаївської області перевозив своїм автомобілем майже тисячу пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку.

“Відносно водія правоохоронці склали протокол за ч. 1 ст. 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка). Адміністративні матеріали скеровані до суду разом з вилученими цигарками. Правопорушнику загрожує штраф від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 1700 до 4250 гривень, з конфіскацією тютюнових виробів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині працівники поліції провели операцію з припинення незаконного обігу алкоголю та цигарок. В її результаті були вилучені значні обсяги контрабандних товарів.  Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області

Нагадаємо також, що на кордоні з Молдовою прикордонники вилучили електронні цигарки та комплектуючі до них аксесуари. Їх за кордон, на пункту пропуску "Старокозаче" на власному автомобілі намагався вивезти 60-річний іноземець.  Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися