В Одесі патрульні виявили торговельні кіоски, де продавали безакцизні товари

Інспектори виявили порушників у Київському районі міста

Патрульні продовжують виявляти одеситів причетних до зберігання або збуту безакцизних товарів, зокрема, цигарок. Так лише за цю добу інспектори патрульної поліції виявили два такі факти. Про це повідомили в Патрульній поліції.

Учора, під час патрулювання Київського району, патрульні виявили ятку з великою кількістю тютюнових виробів. Звісно, надати документи на свій товар продавчиня не могла.

І ще одну торгівельну точку виявили патрульні, також у Київському районі міста. Чоловік здійснював реалізацію тютюнових виробів без марок акцизу. Надати документи на товар жінка не могла.

У всіх випадках на місцях працювали слідчі, які будуть встановлювати обставини справи.

Робота патрульної поліції

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який намагався викрасти чужий автомобіль. Інцидент стався у ніч на 8 жовтня. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися