В Одесі під час конфлікту чоловік вдарив сусіда ножем у груди та обличчя: у якому стані потерпілий

Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі

Поліцейські затримали в Одесі чоловіка, який ледь не вбив сусіда. Правопорушник вдарив знайомого ножем у груди та обличчя. Поліція вже повідомила йому про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався на вулиці Канатній. Правопорушник разом із своїм сусідом проводили час в одній із кімнат підвального приміщення. Чоловіки відпочивали та розпивали алкогольні напої. Згодом між ними розвязався конфлікт. Внаслідок сварки господар ударив гостя ножем у груди та обличчя.

До “швидкої” зателефонувала знайома чоловіків, яка також була присутня в їх компанії. Потерпілого негайного госпіталізували. В лікарні йому діагностували проникаюче поранення кісток лицевого черепа і колото-різаним поранення грудної клітки. Медики сповістили про подію в поліцію.

Правоохоронці затримали зловмисника того ж вечора та вилучили ймовірне знаряддя злочину, яке  скерували на експертизу.

“Містянин, який лише два роки тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство, затриманий в процесуальному порядку. За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили йому про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі”, - розповіла слідча відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Аліна Горностаєва.


“Коментарі” писали, щов Одесі під час конфлікту чоловік вбив літню жінку. Наразі поліцейські викрили містянина в умисному вбивстві пенсіонерки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися