На Одещині лікарі не могли дістатися до паціента через засніжені дороги: подробиці

У маленької дитини піднялася температура до +40 градусів

На Одещині через засніжені траси бригада медиків не могла дістатися до 4-місячна дитина, яка знаходиласяу вкрай важкому стані з температурою 40. Саме тому, рятівники ДСНС допомогти доїхати до маленького паціента спеціалістам з Центру Екстреної Медичної Допомоги до малюка. Про це повідомили лікарі. 

Так, вчора з одного з сіл Захарівської громад надійшов виклик на номер 103 про те, що 4-місячна дитина з температурою 40, батьки не знають, що робити. 

Наразі на Одещині залишаються віддалені села, куди досі без спеціальної техніки дістатися неможливо. Медики звернулися по допомогу до місцевої пожежної частини ДСНС. Лікарі на пожежному ЗІЛі крізь замети швидко дісталися до маленької дитини та надають їй всю необхідну допомогу і госпіталізують до лікарні.

“Ще раз висловлюємо вдячність всім, хто в ці дні боровся з негодою і сумлінно виконував свої обов’язки зі спасіння людей. Насамперед, це наші мужні рятівники з ГУ ДСНС України в Одеській області та наші колеги-медики з усіх станцій та підстанцій Одеського обласного центру ЕМДіМК”, - йдеться в повідомленні центру. 

Нагадаємо, що у розпал хуртовини на номер Єдиної оперативної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик з села Білгород-Дністровського району, де у 27-річної жінки сталися позалікарняні пологи. Самостійно дістатися бригаді медиків засніженими сільськими дорогами було неможливо і тому медики спільно з командою ДСНС на пожежній машині їхали до породіллі засніженими дорогами декілька годин. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися