На Одещині понад пів сотні тисяч родин залишились без світла: деталі

Енергетики продовжують боротьбу з негодою на Одещині

Нічні пориви вітру призвели до нових пошкоджень електромереж та відключень. Наразі спеціалісти ДТЕК працюють над ремонтом 126 ліній та 1 500 трансформаторних підстанцій, щоб повернути світло ще 54 тисячам родин. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.

Щоб пришвидшити ремонт та відновлення, залучаються підрядні організації та направляються 7 бригад з північних районів області в більш складні райони, такі як Ізмаїльський та Одеський.

За останні три доби стихія на Одеській області призвела до значної кількості пошкоджень енергетичної інфраструктури. Фахівці ДТЕК докладають максимум зусиль, щоб відновити світло в будинках клієнтів, попри замети та шквальний вітер. За цей період вдалося відновити світло в 651 населеному пункті для 523 тисяч родин, а також відремонтувати 2 946 ліній та 6 259 підстанцій.

Проте, негода не тільки призвела до відключень, але також ускладнює їх усунення через перемети та ожеледь.

Синоптики попереджають, що складні погодні умови будуть тривати, тож мешканців закликають бути обережними. У випадку відсутності світла, повідомте ДТЕК через зручний для вас спосіб:

  • У приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі; 

  • У розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті; 

  • Зателефонувавши до кол-центру за номерами +38 (068/095/073) 750 90 90 (мобільний) або +38 (048) 705 90 90 (стаціонарний). 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, з наближенням зимового періоду ДТЕК активно веде підготовку до складних погодних умов на Одеській області. Компанія завершила реконструкцію 11 ключових енергооб'єктів, які відіграють важливу роль у забезпеченні електропостачання 37 об'єктів критичної інфраструктури та понад 60 тисяч клієнтів. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися