На Одещині нетверезий водій наїхав на пішохода: що діагностували потерпілому

За скоєне керманичу загрожує позбавлення волі

Поліцейські затримали жителя Ізмаїла та повідомили йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху. Чоловік нетверезим сів за кермо і наїхав на пішохода. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
ДТП сталося вчора близько 12-ї години у селі Нова Некрасівка. Водій на автомобілі “CHEVROLET” рухався по вулиці Центральній не врахував дорожню обстановку, наїхав на пішохода, який ішов попереду по узбіччю у попутному напрямку.
Потерпілого негайного госпіталізували до лікарні. Медики діагностували множинні переломи ребер та кісток таза.
Згодом поліцейські перевірили керманича на стан сп’яніння та виявили, що, на момент аварії, в його організмі було 2,4 проміле алкоголю.

“Слідчі поліції затримали керманича у процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння. В рамках кримінального провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Наразі слідчі клопочуть у суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває”, - повідомив старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса – Рені поблизу села Кирнички. Аварія сталася сьогодні близько 11 години. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала подружня пара. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися