Нічна атака дронами: скільки БпЛА вдалось збити на Одещині

В Одеській області є влучання дрона в будівлю

Вночі ворог атакував Україну ударними дронами. Внаслідок обстрілу в Одеській області є пошкодження будівлі. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Безпілотні літальні апарати (БпЛА) типу "Shahed-131/136" активно атакували південні регіони, виконуючи удари як з акваторії Чорного моря. Крім того, вони слідували складними траєкторіями.

За складними траєкторіями курсували із області в область, розвідуючи і виснажуючи системи протиповітряної оборони, – йдеться в повідомленні. 

Загалом українські сили ППО знищили 8 БпЛА типу "Shahed-131/136".  П'ять із них були упіймані над Одеською областю, по одному - на Вінниччині, Дніпропетровщині та Херсонщині.

Все ж в Одеській області ворог влучив у законсервовану будівлю. На місці події виникла пожежа яку було оперативно ліквідовано. На щастя люди в наслідок атаки не постраждали.

Обстріли Одеської області

Ввечері 5 листопада ворог кілька годин обстрілював українські міста, зокрема і Одесу. Окупанти завдали удару різними типами ракет та ударними дронами. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлю Одеського художнього музею, та короб де зберігається скандальний пам’ятник Катерині II.

З літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря запустили протирадіолокаційну ракету Х-31П. На Одещині ворог акцентує свої зусилля на завдаванні шкоди цивільному судноплавству. Внаслідок цього ракетного удару були пошкоджені адміністративні будівлі, а троє співробітників зазнали поранень. Вибухова хвиля також пошкодила навколишні будинки.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/3283


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися