Одеські поліцейські врятували 187 пасажирів автобусів: подробиці

За день негоди в Одеській області випала двомісячна норма опадів

Під час нещодавньої негоди на Одеському кордоні дев’ять автобусів, у яких перебували 187 пасажирів, опинилися в складний ситуації. Ізмаїльські поліцейські, разом із ДСНС, оперативно втрутилися та забезпечили громадян теплом, їжею та медичною допомогою. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зустрівши автобуси на кордоні, правоохоронці супроводжували громадян до Рені, де вони забезпечили комфортне розміщення та харчування. Завдяки цій вчасній реакції нікому не знадобилася медична допомога, і пасажири були врятовані від негоди.

Крім того, поліцейські отримали виклик від водія вантажівки, який опинився в складній ситуації через негоду на Одеській області. Ізмаїльські поліцейські швидко знайшли чоловіка, який потребував невідкладної медичної допомоги, та доставили його до лікарні, де йому було надано вчасну допомогу.

Навіть міський голова Рені звернувся до поліції за допомогою у доставленні хворих мешканок села Орлівка для проведення гемодіалізу. Поліцейський офіцер Рені відразу відреагував на прохання та забезпечив безпечний транспорт для жінок до лікарні.

Ця негода наробила багато негараздів, але своєю злагодженістю з усіма службами, ми змогли їх подолати і допомогти багатьох громадянам, - сказав начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Миколай Піщанський.

Зазначимо, п’ятеро людей загинуло, ще п’ятнадцять травмованих в Одесі та області – це наслідки потужного шторму, який панував в регіоні майже дві доби. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів заступник начальника ГУ ДСНС Одеської области з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Крицький.

Нагадаємо, в Одесі за участі Президента країни відбулась нарада щодо ліквідації наслідків негоди. Антициклон охопив Одеську, Миколаївську, Кіровоградську, Київську, Полтавську і Черкаську області. Зеленський доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися