Зеленський доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання на Одещині

Через негоду на Одещині понад 100 тисяч громадян залишились без світла

В Одесі за участі Президента країни відбулась нарада щодо ліквідації наслідків негоди. Антициклон охопив Одеську, Миколаївську, Кіровоградську, Київську, Полтавську і Черкаську області. Про це повідомив Володимир Зеленський у себе на сторінці в telegram. 

Усі служби активно долучилися до врятування водіїв та пасажирів, що опинилися в складних обставинах на автодорогах через погодні умови. На фоні цього в Одесі тривають роботи з ремонту котельні, і Одеська ОВА обіцяє допомогти місту у цьому непростому процесі.

Доручив прискорити роботи з відновлення електропостачання та збільшити кількість ремонтних бригад і техніки. Дякую всім, хто працює заради України й українців!, – йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, у ніч з 26 на 27 листопада штормовий вітер став причиною пошкодження частини трубопроводу на котельні "Північна-2" у Пересипському районі Одеси. Вже наступного дня, після ситуації, котельня була запущена в тестовому режимі. Котельня в Пересипському районі обслуговує 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення, 25 освітніх закладів та медустанов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися