Одеські прикордонники ліквідували три дрони-камікадзе

В ніч на 30 листопада окупанти запустили по Україні ударні дрони

Сьогодні вночі російські окупаційні війська вчинили спробу тероризувати Україну за допомогою дронів-камікадзе типу "Shahed-131/136". Обстріл включав кілька груп безпілотників, спрямованих по Одеській області. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Мобільні вогневі групи прикордонників, які входять до складу сил протиповітряної оборони, успішно відбили атаку. Загалом вони ліквідували 3 з 5 уражених дронів. 

Загалом українські сили ППО знищили 8 БпЛА типу "Shahed-131/136".  П'ять із них були упіймані над Одеською областю, по одному - на Вінниччині, Дніпропетровщині та Херсонщині.

Все ж в Одеській області ворог влучив у законсервовану будівлю. На місці події виникла пожежа яку було оперативно ліквідовано. На щастя люди в наслідок атаки не постраждали.

Обстріли Одеської області

Ввечері 5 листопада ворог кілька годин обстрілював українські міста, зокрема і Одесу. Окупанти завдали удару різними типами ракет та ударними дронами. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлю Одеського художнього музею, та короб де зберігається скандальний пам’ятник Катерині II.

З літаків тактичної авіації з акваторії Чорного моря запустили протирадіолокаційну ракету Х-31П. На Одещині ворог акцентує свої зусилля на завдаванні шкоди цивільному судноплавству. Внаслідок цього ракетного удару були пошкоджені адміністративні будівлі, а троє співробітників зазнали поранень. Вибухова хвиля також пошкодила навколишні будинки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися