Одесити у Словаччині можуть відновити посвідчення водія: подробиці

Сервісні центри МВС у Словаччині працює з понеділка по п'ятницю

Сервісні центри МВС продовжують розширювати коло своїх послуг, надаючи можливість одеситам відновлювати посвідчення водія не лише в Україні, але й за її межами. Тепер у Словаччині можна скористатися цією послугою у зв’язку з втратою чи викраденням документа, а не лише обмінювати його. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Процедура відновлення посвідчення водія доступна у Братиславі, за адресою: ТЦ Ніви, 1 поверх, територія автостанції (Mlynské nivy 5A, 821 09). Обслуговування громадян здійснюється за допомогою мобільних програмно-технічних комплексів, представлених мікроавтобусами із символікою "Паспортний сервіс".

Необхідно підготувати пакет документів для відновлення посвідчення водія, зокрема: паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, документ, що підтверджує зміну особистих даних, та медичну довідку (на період воєнного стану не обов’язкову).

Після подачі документів особу фотографують, інформацію відправляють до сервісного центру МВС в Україні. У разі позитивного рішення, замовник отримує готове посвідчення водія.

Графік роботи "Паспортного сервісу" в Братиславі для обміну посвідчення водія: вівторок-п’ятниця: 10:00−17:00, субота: 10:00−15:30, неділя та понеділок — вихідні.

Нагадуємо, що обмін та відновлення посвідчення водія для українців за кордоном також можливий у Польщі, Чехії, Німеччині, Іспанії, Італії та Туреччині.

Для отримання консультації відносно відновлення/обміну посвідчення водія ви можете звернутися за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Нагадаємо, головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) продовжує розширювати свою географію, надаючи громадянам можливість отримувати якісний державний сервіс. Тепер, у чотирьох великих містах України – Києві, Львові, Одесі та Дніпрі, громадяни можуть відновити свої водійські посвідчення в разі втрати або крадіжки не лише у сервісних центрах МВС, але також у Паспортному сервісі ДП "Документ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися