В Одесі планують придбати автівки на майже 6 мільйонів: деталі

Кінцевий строк подачі пропозицій — 9 грудня

Нещодавно Одеська обласна прокуратура оголосила тендер на закупівлю легкових автівок, вартістю понад 5 мільйонів гривень. Планується придбання 10 автомобілів, тоді одна машина обійдеться у понад 500 тисяч гривень. Про це стало відомо з із системи електронних закупівель Prozorro.

Зазначимо, що в договорі вказані конкретні умови. Рік випуску авто - не раніше 2022 року. Крім того:

- Тип кузова - седан

- Колір - білий

- Рульова колонка, що регулюється за висотою

- Шкіряне кермо

- Кондиціонер

- 8-ми дюймовий кольоровий сенсорний екран

- Apple CarPlay/Android Auto

- Задні датчики паркування

- Камера заднього виду

Аукціон має відбутися вже 11 грудня. Тендер заплановано у в форматі відкритих торгів з особливостями. Це передбачає скорочені строки, що сприяє швидшому проведенню аукціону. Період подання пропозицій триватиме сім календарних днів, а період оскарження кваліфікації — п'ять календарних днів.

Коментарі” писали, що за майже 32 мільйони гривень планують ремонтувати Одеський політехнічний університет, який постраждав під час російської ракетної атаки влітку. Наразі керівництво університету оголосило тендер на капітальний ремонт корпусу. Про це повідомили на порталі Prozorrо.  Нагадаємо, що в Одеській області оголосили тендер на капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у місті Сергіївка. Проєкт передбачає комплексну відбудову будівлі, включаючи зовнішнє та внутрішнє оздоблення, покращення комунікацій та їх підключення до мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися