В Одесі планують приватизувати склади “7 кілометру”: дата аукціону

Стартова ціна продажу комплексу – 104,1 млн грн

Фонд державного майна України проводить приватизацію єдиного майнового комплексу державного підприємства “ТВК” - там розташовуються складські приміщення одеського ринку “7 кілометр”. Стартова ціна продажу комплексу – 104,1 млн грн. Про це повідомили на сайті відомства. 

Зазначимо, що онлайн-аукціон пройде вже 7 грудня. Будівлі та майно підприємства розташовані на відстані 7 км від Одеси, у смт. Авангард, що фактично є приміською зоною Одеси.

До майнового комплексу входить 39 одиниць нерухомого майна. Серед них: адміністративна будівля, 17 складсько-торгівельних приміщень, гараж із нежитловими спорудами, насосна станція тощо.

Будівлі мають всю необхідну інфраструктуру та комунікації для роботи: освітлення, зовнішні мережі електропостачання, трансформаторну підстанцію, протипожежний водопровід, котельню, свердловину. На території також є 4 комплекти шлагбаумів, огорожі, навіси, сторожова кабіна тощо.

Новий власник зобов’язується погасити заборгованості із заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців після його придбання. Також протягом першого півріччя роботи він не може звільняти співробітників, працевлаштованих на підприємстві. Їх, станом на вересень 2023 року, було 20 осіб.

“Коментарі” писали, що прокуратура Одеської області змогла відновити в державній власності Одеський будинок артистів цирку в історичному серці міста. Це стало можливим завдяки рішенню Приморського районного суду міста Одеси, який підтвердив факт незаконного виведення будівлі з державної власності. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися