В Одеській області знайшли водія, який збив пішохода та втік з місця аварії

За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі

Правоохоронці розшукали водія, який наїхав на чоловіка і втік з місця події. Відомо, що смертельна ДТП сталася ввечері у передмісті Подільська. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Учасники дорожнього руху, виявили на проїзній частині чоловіка з розбитою головою. Очевидці одразу викликали “швидку” та поліцію. Лікарі констатували смерть громадянина. Попередньо, потерпілий помер від тілесних ушкоджень, отриманих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Наразі тіло небіжчика направили на судово-медичну експертизу.

Через декілька годин поліцейські розшукали правопорушника та виявили на території його домоволодіння легковий автомобіль з біологічними слідами на його кузові. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

“Наразі на підставі зібраних поліцейськими доказів слідчі під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває. Слідчі призначили низку судових експертиз, у тому числі перевірку водія на стан сп’яніння”, -  повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

“Коментарі” писали, що 3 грудня, близько першої години ночі на трасі Одеса - Рені, сталася смертельна ДТП. Наразі відомо, що внаслідок аварії загинула одна людина. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися