В Одеській області повністю відновили електропостачання після негоди

Світло повернули 596 тисячам родин

Співробітники ДТЕК: Одеські тепломережі повністю усунули наслідки негоди, що вирувала на Одещині з 25 по 27 листопада. Негода призвела до безпрецедентних пошкоджень. Від неї постраждали більше половини всіх клієнтів Одеси та області. Наразі всі родини зі світлом. Про це повідомили в компанії. 

За весь період негоди фахівці:

-  відремонтували 3 104 повітряні лінії різного класу напруги;

- полагодили 8 326 трансформаторних підстанцій.

-повернули світло для 596 647 родин у 883 населених пунктах області.

Бригади працювали в посиленому режимі. Енергетики відкликали з вихідних та відпусток весь виробничий персонал. Щодня на лініях працювало 178 бригад, а це − 618 працівників та 183 одиниці спецтехніки.

Ускладнювали роботи двометрові снігові перемети в полях, замерзлі дороги та величезні дерева, що буквально обривали лінії електропередачі. Однак спеціалісти задіяли всі можливі ресурси і енергетикам вдалося подолати наслідки стихії.

“Ми вдячні колегам з Миколаївобленерго, комунального підприємства "Одесаміськсвітло" та підрядних організацій. А також місцевій владі, котра допомагала діставатись до аварій в найбільш важкодоступні локації. Дякуємо, що вірили і підтримували нас”, - йдеться в повідомленні компанії. 

“Коментарі” писали, що станом на 10 годину ранку 26 листопада без світла залишаються 116 населених пункти на Одещини Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон. Щоб відновити електропостачання, енергетики ремонтують 41 повітряну лінію, що живлять 754 трансформаторні підстанції. Для цього компанія задіяла 55 бригад - це 110 працівників та 55 одиниць техніки. Про це повідомили в ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися