В школах Одеси святкові вечори проведуть із обмеженнями: подробиці

В Одесі новорічне свято цьогоріч планують провести у кожному освітньому закладі

Вже незабаром в Одесі розпочнеться череда святкових днів, а значить, що і в навчальних закладах міста відбудуться новорічні заходи. В цьому році, свята мають провести в кожному навчальному закладі Одеси, втім існує декілька умов. Про це повідомила Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки.

"Зараз керівники установ отримують сувору умову, щоб кількість дітей і батьків, яких ми можемо запросити, відповідала кількості місць в укритті. Тобто буде більше заходів, не будуть об'єднувати групи для того, аби батьки могли прийти на свято й побачити свою дитину", — розповіла очільниця департаменту. 

Крім того, шоколадних цукерок в цьому році, як і в попередніх, не буде. Однак, діти матимуть змогу цікаво провести час із друзями. 

"Крім того, ці творчі майстерні, які працюють у школах, зараз виготовляють новорічні прикраси. Частина з них прикрасить наш міський сад, зокрема, живі ялинки, які там ростуть. ... Після нового року всі охочі зможуть забрати цю іграшку як сувенір", — зазначила Олена Буйневич

Раніше “Коментарі” писали, що протягом минулих вихідних на головній вулиці Одеси - Дерибасівській розпочалися роботи з монтажу головної Новорічної ялинки Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. ГЯлинка Одеси в цьому році буде прикрашена елементами традиційного українського орнаменту та синьо-жовтою стрічкою.  

Нагадаємо, що в місті Чорноморськ, що на Одещині цього року не встановлюватимуть головну ялинку. Це пов’язано із безпековими факторами. Про це повідомив міський голова Чорноморська Василь Гуляєв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися