ЖК "Калейдоскоп" - ідеальний привід, щоб оселитися в Одесі

Компанія-забудовник INGRAD Development Group при зведенні житлового комплексу робить упор на комфорт, безпеку і тишу

Якщо ви давно мріяли про власну квартиру в Одесі і хочете, щоб тут жили Ваші діти, а при цьому - щоб це була новобудова в хорошому районі, з сучасним плануванням, а ціна на квартиру приємно радувала ... Тоді час здійснити свою мрію разом з житловим комплексом "Калейдоскоп"!

"Калейдоскоп" на Таїрова - це 120 комфортних квартир площею від 35 до 67 квадратних метрів, 42 паркомісця з зарядкою під електрокари, 25 ергономічних планувань на будь-який смак і 1300 квадратних метрів зеленоі лаунж-зони на даху будівлі, де можна буде загорати, займатися спортом і влаштовувати пікніки.

При цьому всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями, а вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ за кв.метр!

Компанія-забудовник INGRAD Development Group при зведенні житлового комплексу робить упор на комфорт, безпеку і тишу. Тут мешканців не будуть відволікати звуки міста, шум за вікнами, гучні розмови сусідів за стінкою - тільки єднання з собою, своїми захопленнями і своєю родиною.

Крім того, погуляти з дитиною або провести час з рідними можна буде і у дворі житлового комплексу. Він закритий від сторонніх і що важливо, слідує концепції "двір без автомобілів", а значить, вам не доведеться переживати за дітей. Тим більше, що для маленьких жителів у дворі облаштують сучасну дитячу зону з пісочницею, гойдалками та гірками, а для старших дітей і дорослих - спортивні майданчики, щоб завжди бути в формі.

А розташування комплексу дозволяє перебувати в центрі культурного та ділового життя ж / м Таїрова. У крокової доступності розташовані численні магазини, відразу два великих гіпермаркету, оптовий продовольчий ринок, заправки і дитячий сад. До популярного пляжу "Золотий берег" можна дістатися на автомобілі за 10 хвилин, а до центру міста - не більше, ніж за півгодини.

Введення будинку в експлуатацію заплановано на другий квартал 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися