В Одесі пройшов волейбольний турнір до дня ЗСУ: названі переможці

У змаганнях брали участь 6 команд

У турнірі з пляжного волейболу, який відбувся у спортивному залі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Джинестра", брали участь 6 команд. Дівчата продемонстрували свої навички та боротьбу за перемогу. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Результати турніру:

  • Аліса Катренко (2007) / Ірина Малинівська (2009) - 1-ше місце.

  • Софія Дубинка (2007) / Ніка Діденко (2009) - 2-ге місце.

  • Аріна Єфімова (2007) / Ярослава Олійник (2009) - 3-тє місце.

Талановитих призерів підготували досвідчені тренери-викладачі Марія Азарова та Валерій Пархоменко, які сприяли розвитку спортивної майстерності своїх підопічних.

5 грудня у спортивному залі Одеського технологічного університету був проведений ще один турнір з волейболу до Дня Збройних Сил України серед команд юнаків 2006-2007 р.н. У змаганнях взяли участь команди Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Джинестра", Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву ім. Б.Д. Літвака, а також Южненської та Великодолинської ДЮСШ, – йдеться в повідомленні. 

Спортсмени СДЮСШОР ім. Б.Д. Літвака, під керівництвом тренера Андрія Спіца, вразили грою, вигравши всі матчі і зайнявши перше місце. Друге місце здобула команда Великодолинської ДЮСШ, а третє - спортсмени ДЮСШ м. Южне, які продемонстрували велику волейбольну майстерність.

Нагадаємо, вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 17 медалей на 2-му етапі всеукраїнських змагань юних фігуристів, юнаків і дівчат, який відбувся в Києві. Всього одеські фігуристи завоювали 7 золотих, 6 срібних і 4 бронзових, із них юнаки – 5 (3-2-0), дівчата – 12 (4-4-4). На 1-му етапі було завойовано 13 медалей (5-5-3): у юнаків - 6 (4-2-0), у дівчат - 7 (1-3-3).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися