ФІгуристи с Одеси здобули 17 медалей на всеукраїнських змаганнях

Наступні змагання за участю одеських фігуристів відбудуться в Богуслав

Вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 17 медалей на 2-му етапі всеукраїнських змагань юних фігуристів, юнаків і дівчат, який відбувся в Києві. Всього одеські фігуристи завоювали 7 золотих, 6 срібних і 4 бронзових, із них юнаки – 5 (3-2-0), дівчата – 12 (4-4-4). На 1-му етапі було завойовано 13 медалей (5-5-3): у юнаків - 6 (4-2-0), у дівчат - 7 (1-3-3).Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Переможцями змагань стали Яків Коваленко, Аріна Доброва , Уляна Каричинська, Павло Думбров, Мілана Попкова, Олексій Найденко і Міра Перегуденко.

Наступні за участю одеських фігуристів змагання відбудуться в Богуславі 7-10 грудня. В ці терміни в цьому місті відбудуться два змагання: чемпіонат України серед юнаків та дівчат старшої вікової групи і 3-й етап всеукраїнських змагань юних фігуристів, юнаків та дівчат.

“Коментарі” писали, що вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися