Спортсмени з Одеси завоювали 5 медалей на міжнародних змаганнях з фігурного катання

Змагання пройшли в Оломоуці і Софії

Вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Переможцями “Pavel Roman Memorial” в Оломоуці у змаганнях серед юніорів стала танцювальна пара Ірина Підгайна/ Артем Коваль, а в категорії “Intermediate Novice” срібні медалі завоювали Маргарита Леонова/ Іван Чернуха.

У змаганнях танцювальних дуетів серед юніорів на “Pavel Roman Memorial”  Ірина Підгайна та Артем Коваль лише на 0,66 бали випередили срібних призерів - Ноемі Марія Талі/ Ноа Лафорнару із Італії: 157,27-156,61. Цікаво, що українці виграли ритмічний танець, а ось в довільній програмі кращими були італійці. Відзначимо, що у підсумку одеський дует набрав найкращий результат в кар’єрі.

В категорії “Intermediate Novice” Маргарита Леонова/ Іван Чернуха за підсумком трьох танців лише на 0,2 бали поступилися господарям арени – чеському дуету (62,21-62,41).

Зазначимо, що для пари Ірина Підгайна та Артем Коваль це третя золота медаль в цьому сезоні.

Раніше “Коментарі” писали, що Спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що одеські шаблістки Олена Кравацька і Аліна Комащук у складі збірної україни посіли 4-е місце на етапі Кубку світу з фехтування в алжирі. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися