Військові отримали парію допомоги від Одеси: що їм передали

Незабаром планується передача додаткової допомоги

Одеса продовжує надавати необхідну підтримку українським військовим, відповідаючи на їх запити. Наразі бійцям необхідні авто та засоби зв’язку. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Цього разу в рамках ініціативи передачі військової техніки та засобів зв'язку, місто передало п'ять новітніх пікапів та 300 сучасних рацій. Найближчими днями також планується передача до 60 човнів.

Окрім цього, до Дня Збройних Сил України, що святкується 6 грудня, відбулася церемонія передачі нагород військовим частинам. Командири отримали відзнаки від одеситів, які вручались з висловленням глибокої подяки за відвагу та самопожертву.

Ми пишаємося своїми Збройними Силами і віримо в силу духа та сміливість наших героїв. Бажаю міцного здоров'я, витримки та наснаги! Слава нашим Збройним Силам! Слава Україні!, –  сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, Одеса віддала шану своїм воїнам, які пожертвували своїм життям за волю та незалежність України. Урочисте покладання квітів до Меморіалу захисників України у сквері Героїв Небесної Сотні стало складовою відзначення Дня Збройних Сил України. На церемонії покладання квітів були присутні начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, мер міста Геннадій Труханов та інші. Церемонія відбувалась під звуки військового оркестру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися