В Одесі відкрили нове відділення невідкладної допомоги: адреса

Роботу відділення приведено до нових стандартів

В Одесі в дитячій міській лікарні #3 відкрито сучасне відділення невідкладної, екстреної та травматологічної  допомоги. Лікарня надає широкий спектр медичних послуг дітям всього міста. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Насправді, це дуже знакова подія. В густонаселеному Пересипському районі проживає найбільша кількість дітей. Цей район здебільшого обирають і переселенці з дітьми. І дуже важливо, що тут нарешті з'явилася дитяча травматологія”, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Роботу відділення приведено до нових стандартів та оснащено сучасною апаратурою та обладнанням. В приміщеннях функціонують в цілодобовому режимі діагностичні кабінети, а мультидисциплінарний огляд бригадою лікарів дозволить швидко визначити тактику лікування пацієнта.

“Я бажаю усім нашим діткам ніколи не знати що таке лікарні. Але у разі, не дай Боже, потреби - наші фахівці із сучасним обладнанням та у нових умовах готові надати високопрофесійну медичну допомогу”,- додав Труханов

Раніше “Коментарі” писали, що міські лікарні Одеси встановили новітнє обладнання виробництва Італії. Так, сучасний рентгенологічний апарат з'явився у відділенні дитячої міської поліклініки №2 за адресою: просп. Добровольського, 67/1. Ще один рентгенапарат працює у відділенні дитячої поліклініки №2 на Бочарова, 59. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради

Крім того, зараз в одеських лікарнях побільшало поранених з Херсонського напрямку і після лікування та реабілітації деякі українські захисники все одно повертаються на війну до своїх побратимів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів волонтерка Наталія Чижикова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися