Казка в дитячій обласній лікарні: дітки отримали подарунки до дня Святого Миколая

Малеча отримала іграшки та солодощі

Разом зі Святим Миколаєм голова Одеської ОВА Олег Кіпер завітав сьогодні до малечі. У дитячій обласній лікарні маленькі пацієнти борються з хворобами, тому змушені провести цей день у палатах. Про це повідомили в пресслужбі Одеської ОВА.

“Спробували подарувати їм хоч трохи свята. Зичимо дітям найскорішого одужання та міцного здоровʼя. Будемо робити все для того, аби умови в дитячих лікарнях Одещини були набагато якіснішими”, - написав Кіпер.

Не оминув сьогодні Святий Миколай і вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини. Цим дітям особливо важливо відчувати увагу, любов і турботу дорослих. І звичайно, що всі вони чекали на подарунки, смаколики та свято.

“Наші діти - наш найбільший скарб та наше майбутнє”, - наголосив очільник ОВА.

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці Одещини привітали дітей своїх колег, які загинули або були поранені. Хлопців та дівчат запросили спочатку до кінологічного центру, де на них чекали пухнасті миколайчики – милі, лагідні, чемні та дуже розумні службові собаки, вбрані по-святковому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції.
Зазначимо також, що протягом минулих вихідних на головній вулиці Одеси - Дерибасівській розпочалися роботи з монтажу головної Новорічної ялинки Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. Цьогоріч, висота головної ялинки - 20 метрів, ширина - 9. Верхівку ялинки традиційно увінчає різдвяна зірка. Наразі ялинку вже встановлено, монтажникам лишилося тільки завершити її прикрашати.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3436

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися