В Одесі відкрили резиденцію Святого Миколая

Завітати до резиденції можна протягом грудня

В Одесі відкрилася резиденція Святого Миколая. В Палаці дитячої та юнацької творчості “Біла акація” пройшов святковий захід для дітей загиблих Героїв - захисників і захисниць України “На гостини до Миколая”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Усі діти могли написати листа Святому Миколаю на паперових літачках і відправити мрії у політ. Крім того, кожна дитина отримала солодкий подарунок.

“Нехай усі ваші побажання здійсняться. Адже дитячі мрії завжди найщиріші. А нам усім - скорішої Перемоги та миру. Слава ЗСУ! Слава Україні!” - привітав всіх зі святом мер Одеси Геннадій Труханов. 

Залишити свої листи з побажаннями в резиденції Святого Миколая діти зможуть протягом всього грудня

Крім того, директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич зазначила, що перша автівка зі смаколиками від акції Тепла Хвиля  вже доїхала до адресатів.

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці Одещини привітали дітей своїх колег, які загинули або були поранені. Хлопців та дівчат запросили спочатку до кінологічного центру, де на них чекали пухнасті миколайчики – милі, лагідні, чемні та дуже розумні службові собаки, вбрані по-святковому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції.

Зазначимо також, що протягом минулих вихідних на головній вулиці Одеси - Дерибасівській розпочалися роботи з монтажу головної Новорічної ялинки Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. Цьогоріч, висота головної ялинки - 20 метрів, ширина - 9. Верхівку ялинки традиційно увінчає різдвяна зірка. Наразі ялинку вже встановлено, монтажникам лишилося тільки завершити її прикрашати.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися