В Одесі планують створити електронний реєстр ліфтів

В Одесі обговорили актуальні питання сфери ЖКГ

В Одесі 8 грудня відбулася нарада під керівництвом першого заступника міського голови, Олександра Філатова, яка збирала представників депутатів міськради, ОСББ, ЖБК, ЖКС, суб'єктів господарювання та комунальних підприємств для обговорення актуальних питань сфери ЖКГ. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Однією з ключових тем наради було вирішення питань, пов'язаних із прибиранням прибудинкових та безгосподарних територій, а також ефективного вивезення твердих побутових відходів. У рамках вдосконалення обслуговування ліфтів виникла ініціатива створити електронний реєстр ліфтів, які вимагають невідкладного ремонту чи заміни.

Олександр Філатов підкреслив важливість конструктивного діалогу з ОСББ, керуючими компаніями та іншими суб'єктами господарювання з метою спільної роботи для забезпечення чистоти та порядку у місті.

Ми повинні працювати спільно та злагоджено, щоб наше місто було чистим та охайним. І насамперед необхідно вирішувати всі проблемні питання, які турбують кожен будинок у місті, - зазначив перший віцемер.

По завершенню наради було сформульовано конкретні доручення керівникам міських департаментів та служб для подальших дій.

Нагадаємо, в мерії пройшла нарада щодо адміністрування місцевих податків. Чиновники обговорювали питання передачі додаткових повноважень органам місцевого самоврядування з адміністрування місцевих податків і зборів. Наразі питання передачі цих повноважень розглядається на державному рівні за ініціативи Асоціації міст України. На нараді керівники структурних підрозділів мерії обговорили проблемні питання в розрізі кожного департаменту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися