В Одесі скандал з поселенням студентів: годинами стояли в натовпі на сонці (ВІДЕО)

Люди займали чергу з третьої години ранку, але деяким все одно довелося стояти до пізнього вечора

Нестандартним рішенням щодо заселення студентської молоді до гуртожитку відзначилися представники Міжнародного гуманітарного університету в Одесі. Там 30 серпня в одну із "общаг" вирішили заселити відразу близько восьми сотень студентів. Інформацію повідомляє інформаційний портал "Вгороде", посилаючись на місцеві Telegram-канали.

За розповідями очевидців, студентам і їхнім батькам доводилося по кілька годин вистоювати у великій черзі, щоб отримати заповітне ліжко-місце в гуртожитку. Дехто займав місце о третій ранку, але все одно лишався чекати ледве не до пізнього вечора. Стовпотворіння відбувалося біля університетської багатоповерхівки на Дев'ятої станції Великого Фонтану.

Деякі ділилися відеозаписами із черги, розповідаючи, що натовп не рухається, тому що комендант гуртожитку начебто на щось образилася і закрилася всередині. Чимало людей не витримували очікування і відмовлялися від заселення в цей день.

Цікаво, що більшості таких осіб, згідно з твердженнями очевидців, говорили, що їх просто відмовляться селити, якщо вони приїдуть знову, але вже не в призначений час. Тому натовп на одеському сонці дуже тривалий час зберігав свою "масивність".

За кілька годин люди відстоювали одну велику чергу — до входу в "общагу", а потім чекали, коли зможуть підписати договір, здати всі необхідні довідки, оплатити проживання та зробити інші процедури, що супроводжують процес поселення.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про інше стовпотворіння, з яким нещодавно зіткнулися одесити. Як відомо, 28 серпня в Одесі відбувалося хід фестивалю квір-культури "Одеса Прайд 2021", слоганом якого стала фраза "Жити вільно, жити без страху". На захід організатори запрошували громадян, які прагнуть будувати суспільство без насильства і ненависті. Противники ходи теж зібралися в центрі міста, біля стін Одеської міської ради, і вигукували "Ганьба поліції". На жаль, без сутичок не обійшлося. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися