В Одесі готові віддати понад 100 мільйонів на ремонт школи

Реконструкція має бути завершено до кінця 2024 року

З офіційного майданчика Державних закупівель Prozorro стало відомо, що Управління капбудівництва Одеської міськради оголосило тендер на проведення ремонтних робіт навчального закладу за адресою вулиця Успенській, 20. 

Вартість оголошених робіт складає 109 млн 316 тис. 200 гривень. Це майже 3 млн доларів. Аукціон призначено на 18 грудня.

Переможець тендеру має зробити:  посилення конструкції, заміна металевих на залізобетонні, заміна підлог, ремонт вікон і дверей, влаштування пандуса та підіймача, заміна внутрішніх мереж опалення і вентиляції, водопостачання та каналізації, електропостачання, утеплення зовнішніх стін фасадів тощо. Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, що аналітики виявили тендер на закупівлю системи комп’ютерної томографії за завищеною ціною. Заклад охорони здоров’я регіону планував придбати обладнання за понад 23 млн грн. Про це повідомляє Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області.

“Коментарі” писали, що в Одеській області триває перевірка оголошених тендерів. загалом в регіоні скасували закупівель на 13 мільйонів гривень. На останньому засіданні робочої групи "Прозорість та підзвітність" у співпраці з органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та громадськістю, було розглянуто ряд тендерів, оголошених у громадах області, загальною вартістю 12 973 984 гривень. Серед них – закупівлі програмного забезпечення, ремонт доріг та реконструкція стадіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися