В Одесі відбувся концерт до Дня Святого Миколая: подробиці

Наприкінці кожну дитину чекали солодкі подарунки

Вчора, 9 листопада, на стадіону “Чорноморець” відбулося театралізоване дійство з різноманітними вікторинами, виступами артистів та аніматорів для дітей і дорослих. Захід пройшов до Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“У виконанні оркестру та вокалістів музичного театру ім. О. Саліка пролунали композиції, які підбадьорили настрій та занурили всіх присутніх в святкову атмосферу”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Святий Миколай зі своїми помічниками проводив ігри й конкурси. Наприкінці кожну дитину чекали солодкі подарунки 

“Дві важливі Дати співпали за календарем, тож нехай усі захисники повернуться з війни живі та здорові, а Святий оберігає кожного українця та нашу неньку Україну і дарує їм здоров’я, успіхи та радість”, - наголосили в міській раді. 

Зазначимо, що захід відбувся в рамках мистецької акції “З піснею до Перемоги"” військово-патріотичного проєкту “Підтримай своїх”, за підтримкою Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОМР.

“Коментарі” писали, що в Одесі відкрилася резиденція Святого Миколая. В Палаці дитячої та юнацької творчості “Біла акація” пройшов святковий захід для дітей загиблих Героїв - захисників і захисниць України “На гостини до Миколая”. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Усі діти могли написати листа Святому Миколаю на паперових літачках і відправити мрії у політ. Крім того, кожна дитина отримала солодкий подарунок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися