На Одещині чоловік зґвалтував неповнолітню дівчинку, а потім викрав у неї телефон

За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі

Слідчі відправили на лаву підсудних жителя Одещини за зґвалтування та пограбування неповнолітньої. Подія сталася в одному із сіл Одеського району. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за інформацією поліції, дівчина йшла в гості до своєї подруги та  зустріла на вулиці малознайомого односельця. Чоловік почав  залицятися та наполягати на близькості. Дівчина відмовила правопорушнику, тоді він зґвалтував неповнолітню та втік, прихопивши з собою її мобільний телефон. 

Потерпіла звернулася до поліції. правоохоронці швидко розшукали чоловіка та затримали в процесуальному порядку. Викрадене у потерпілої майно правоохоронці виявили під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта

“Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули молодикові обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої особи за ч. 3 ст. 152 та відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, – до дванадцяти років позбавлення волі”, - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Олена Діцул.

“Коментарі” писали, що в Одеському районі затримали 32-річного чоловіка. Йому пред'явили обвинувачення у зґвалтуванні 16-річної падчерки за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися