В Одеському районі зґвалтували двох неповнолітніх дівчат

Обидва підозрювані зараз за ґратами

В Одеському районі затримали 32-річного чоловіка. Йому пред'явили обвинувачення у зґвалтуванні 16-річної падчерки за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

За слідством, зловмисник, який перебуває в цивільному шлюбі з матір'ю потерпілої, у вересні поточного року скоїв сексуальні насильства стосовно 16-річної дівчини в їхньому спільному домі в одному з сіл Одеського району.

Підозрюваний використовував фізичну та психологічну перевагу над неповнолітньою. Однак дівчина все ж розповіла матері про його злочинні дії.

Також стало відомо про підозру 23-річному жителю Одеси, обвинуваченому у зґвалтуванні та грабежі 17-річної дівчини в одному з сіл Одеського району.

Слідство встановило, що у вересні цього року підозрюваний підійшов ззаду до 17-річної дівчини, схопив за шию, повалив на землю та здійснив напад. Попри супротив, злочинець здійснив сексуальні насильства та заволодів телефоном потерпілої.

Яке покарання чекає на гвалтівників

Зґвалтування неповнолітньої особи - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. Обидва підозрювані зараз знаходяться під вартою за клопотанням прокурора. 

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронці здійснили затримання 30-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 10-річної дівчинки, що є його родичкою. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, і він зараз перебуває під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися