В Одесі чоловік під автомобілем виявив вибуховий пристрій

Вибухотехніки знешкодили пристрій на місці

Вчора, 10 грудня, до поліції звернувся одесит, який повідомив про виявлення підозрілого предмета під власним автомобілем, що був припаркований в одному з дворів на вулиці Академіка Сахарова. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

На місце події прибули правоохоронці та вибухотехніки.. Під час огляду під транспортним засобом правоохоронці дійсно виявили пакет, в якому попередньо знаходився саморобний піротехнічний засіб з дистанційним засобом приведення в дію.  Вибухотехніки знешкодили пристрій на місці, а слідчі вилучили його та направили на експертизу.

“За даним фактом поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановлення особи, причетної до даного правопорушення, а також мотивів злочину”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що двом одеситам поліцейські повідомили про підозру у наданні знаючи наперед неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в будівлях, що забезпечують діяльність органів державної влади. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Декілька місяців тому поліцейські викрили псевдомінерів. Жінка повідомила на спецлінію “102” про загрозу вибуху в одному з підрозділів поліції, а чоловік сповістив, що в одному із ТЦК міста закладені вибухові речовини



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися