Стало відомо, скільки дітей народилося за тиждень в Одесі

Медичний персонал перебуває на робочих місцях

Протягом минулого тижня у міських пологових будинках Одеси народилися 137  маленьких українці, що на 13 дітей більше, ніж попереднього тижня. За тиждень населення Одеси поповнила одна двійня. Серед нових мешканців Одеси — одна пара близнюків. Про це повідомили в Одеській міській раді.  

Кількісну перевагу останнього тижня отримали новонароджені дівчатка — за тиждень на світ з'явилися 70 юних одеситок і 67 маленьких одеситів. Найбільшу кількість пологів за тиждень прийняли медики міського пологового будинку №7, де побачили світ 40 малюки. 

“Усі міські пологові будинки Одеси в повному обсязі надають медичну допомогу вагітним, породіллям і новонародженим. Медичний персонал перебуває на робочих місцях”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Нагадаємо, що загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 195 маленьких українців. За період з 4 по 10 грудня 2023 року серед малюків, що зʼявились на світ: хлопчиків 99 та дівчинка 96. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Іменини в грудні: чоловічі та жіночі імена

11 грудня - Олексій, Андрій, Анна, Василь, Григорій, Данило, Іван, Костянтин, Микола, Павло, Петро, ​​Сергій, Степан, Тимофій

12 грудня - Валеріан, Данило, Денис, Іван, Микола, Сергій

13 грудня - Андрій, Іван, Ян

14 грудня - Антон, Дмитро

15 грудня - Андрій, Антоніна, Борис, Віра, Володимир, Дмитро, Іван, Кирило, Костянтин, Маргарита, Марія, Матвій, Мойсей, Микола, Павло, Сергій, Степан, Тамара, Федір

16 грудня - Андрій, Гаврило, Георгій, Іван, Микола, Сава, Федір

17 грудня - Олександр, Олексій, Анастасія, Варвара, Василь, Геннадій, Дмитро, Катерина, Іван, Кіра, Микола, Юлія



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися