На Одещині дівчинка перебігала дорогу та потрапила під колеса авто

Поліцейські перевірили водія на стан сп'яніння, він був тверезим

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Ізмаїльському районі, внаслідок якої постраждала неповнолітня. Відомо, що аварія  сталася вчора, 10 грудня, близько 12-ї години в місті Кілія. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, водій автомобіля “Volkswagen” рухався вулицею Київська, коли наїхав на 16-річну дівчину. Потерпіла перебігала дорогу у невстановленому місці. 

Унаслідок ДТП дівчинку негайно госпіталізували до міської лікарні. Медики їй діагностували перелом лобкової кістки.

“Відомості про подію слідчі територіального підрозділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобам, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди. Слідство триває”, - повідомив начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

11 грудня 2023, 17:14

Ну и слава богу! Больше бегать не будет)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися