В Одесі працює фронт-офіс ВетеранХаб: які послуги він надає

В Одесі відкрився новий простір допомоги для ветеранів

На Косовській, 2Д, відбулося відкриття фронт-офісу сервісного центру ВетеранХаб, який призначений для забезпечення адміністративних, соціальних та консультаційних послуг ветеранам та їх родинам. За принципом "рівний-рівному", цей центр стає важливим місцем для отримання підтримки. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Ми знаходимося в постійній координації та співпраці з усіма профільними управліннями, що дозволяє нам працювати швидше. Наші ветерани мають знати про всі гарантії, які надає держава, і мати змогу якнайшвидше пройти шлях для їх отримання. Всю цю інформацію в повному обсязі можна отримати в КУ “Сервісний офіс “Хаб Ветеран”, – сказав директор КУ Олександр Коровай.

Протягом короткого періоду часу, з моменту відкриття, до ВетеранХаб звернулися 157 осіб, що свідчить про важливість і необхідність створення такого простору в Одесі. 

Фронт-офіс цього центру об'єднав команду адміністраторів Центру надання адміністративних послуг, представників Департаменту праці та соціальної політики, фахівців пенсійного фонду України та комунальної установи "ХАБ Ветеран". До цієї роботи також залучено юристів, психологів та інших професіоналів.

За директором КУ, цей крок є початковим етапом в створенні дорожньої карти для подальшої роботи #ВетеранХаб, спрямованої на надання допомоги максимально можливій кількості ветеранів. Перелік послуг доступний на офіційному сайті.

Нагадаємо, в Одесі презентували проєкт міської цільової програми під назвою "Ветеран Одеси" на період з 2024 по 2026 рік. Головною метою цієї програми є забезпечення ветеранів війни, їхніх сімей та родин загиблих (померлих) Захисників чи Захисниць України соціальним захистом та всебічною допомогою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися