Сервісні центри МВС Одеської області працюватимуть у новому форматі

Відбулась реформа сервісних центрів МВС у південному регіоні

Відтепер сервісні центри МВС у трьох регіонах – Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – працюватимуть у новому форматі екзаменаційних хабів. З метою поліпшення обслуговування громадян і раціоналізації процесів, регіональні сервісні центри Головного сервісного центру МВС об’єдналися в єдиний структурний підрозділ з 12 грудня. Це сприятиме ефективнішому наданню послуг і захисту прав водіїв та власників транспортних засобів. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

З 12 грудня громадяни можуть скористатися послугами центрів у новому форматі, зручному та інноваційному. Обмін посвідченням водія, реєстрація та перереєстрація автомобілів тепер можливі у будь-якому сервісному центрі МВС у трьох областях.

Для забезпечення максимальної зручності для відвідувачів, екзаменаційні хаби встановлюються у чотирьох пунктах Одеської області, трьох Миколаївської та одному в Херсонській. Збільшено кількість адміністраторів та транспортних засобів для проведення іспитів, щоб забезпечити попит на екзаменаційні послуги.

Екзаменаційні надаватимуть такі сервісні центри МВС Одеська область:

  • Сервісний центр №5143, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 4;

  • Сервісний центр №5144, м. Ізмаїл, просп. Незалежності, 362;

  • Сервісний центр №5149, м. Подільськ, вул. Соборна, 202 Б4;

  • Сервісний центр №5154, Одеса, вул. Аеропортівська, 27/1.

Запис на теоретичний і практичний іспит доступний за 14 та 21 день вперед відповідно, як через е-запис, так і через термінали у приміщеннях центрів. Терміни призначення можливі як через онлайн-запис, так і у терміналах центрів.

Також, результати можна оскаржити протягом 10 днів, звернувшись із заявою до регіонального сервісного центру МВС області, де були проведені іспити. Відеозаписи екзамену можна отримати впродовж 30 днів.

Інші сервісні центри залишаються в робочому режимі, надаючи повний спектр послуг, за винятком теоретичних та практичних іспитів. Деталі та консультації можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 чи на сторінках Головного сервісного центру МВС в соцмережах.

Нагадаємо, головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) продовжує розширювати свою географію, надаючи громадянам можливість отримувати якісний державний сервіс. Тепер, у чотирьох великих містах України – Києві, Львові, Одесі та Дніпрі, громадяни можуть відновити свої водійські посвідчення в разі втрати або крадіжки не лише у сервісних центрах МВС, але також у Паспортному сервісі ДП "Документ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися