Стан постраждалих внаслідок нічної атаки росіян на Одещину: що відомо

Стан постраждалого важкий, але стабільний, — лікар

Сьогодні вночі російські окупанти в черговий раз атакували Одещину. В Одеській ОВА повідомили про стан постраждалих. Так, відомо, що чоловіки продовжують лікування у медичних закладах міста. Стан в обох важкий. У 42-річного слюсаря авторемонтної КУ зупинялося серце, але реанімація пройшла успішно.
Другий постраждалий - 50-річний далекобійник з Донеччини. Лікарі продовжують протишокову, антибактеріальну терапію. Чоловік знаходиться у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.
Нагадаємо, що протягом двох годин ввечері 12 грудня в Одеській області тривала повітряна тривога. Загалом ворог випустив по регіону майже з десяток ударних дронів.  Про це повідомляють Сили оборони півдня України.
Крім того, сили протиповітряної оборони півдня України збили всі 9 безпілотників типу "Shahed-131/136". Втім один зі збитих дронів впав на територію комунального підприємства в Одесі. На місці події спалахнула пожежа, яку вогнеборці швидко ліквідували. Крім того, було зруйновано ангар пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 - вигоріли вщент. В Одеському районі внаслідок падіння збитого дрона було пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури.
Крім того, в ніч на 6 грудня окупанти атакували південь країни ударними дронами. Загалом українські ППО успішно знищили 19 ударних безпілотників "Shahed-136/131" над Одеською, Миколаївською та херсонською областями. Про це повідомляє Повітряне командування "Південь”

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3496


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися