Негода на Одещині: куди звертатися у разі відключення світла

В Одеському регіоні оголосили штормове попередження

За прогнозами синоптиків, 14 та 15 грудня на території Одеської області очікується погіршення погодних умов − пориви вітру можуть сягати 15-20 м/с.

На території Ізмаїльського, Болградського та Білгород-Дністровського районів можливий снігопад, в Роздільнянському, Березівському, Подільському та Одеському районах області - мокрий сніг, дощ, місцями ожеледиця.

Складні погодні умови можуть призвести до обриву проводів і відключень світла. Аварійні бригади ДТЕК переведені у режим підвищеної готовності, щоб за необхідності максимально швидко повертати світло.

Людей закликають не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до обірваних ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте енергетиків про це через:

• приватні повідомлення на нашій сторінці фейсбук;

• спеціальну форму на нашому сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

• або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Раніше “Коментарі” писали, що п’ятеро людей загинуло, ще п’ятнадцять травмованих в Одесі та області – це наслідки потужного шторму, який панував в регіоні майже дві доби. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів заступник начальника ГУ ДСНС Одеської области з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Крицький. В ДСНС зазначили, що нещодавно ситуація в регіоні сталася через те, що люди проігнорували рекомендації синоптиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися