На Одещині обговорюють ремонт бомбосховища в обласній лікарні за 43 млн грн: що відомо

Міжнародний медичний корпус активно фінансує 6 проектів у Одеській області

В Одесі представники Одеської ОВА обговорили реалізацію важливих проєктів в регіоні зі співробітниками Міжнародного медичного корпусу в Україні. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

“Мета – отримати позитивний висновок експертизи та дозвіл для завершення робіт від департаменту майнових відносин Одеської обласної ради. Очікуємо, що результатом буде право підписання трьохстороннього акту для початку ремонту бомбосховища в Одеській обласній лікарні”, - прокоментували зустріч в Одеській ОВА. 

Зазначимо, що Міжнародний медичний корпус активно фінансує 6 проектів у Одеській області, включаючи 5 в Одесі та 1 в Ізмаїлі. Договори з лікарнями підписані вже у 2022 році, а свердловини пробурені. Наразі в Одесі чекають на позитивний висновок для водоочисних систем від департаменту майнових відносин Одеської обласної ради.

Також, важливий проєкт ремонту бомбосховища в Одеській обласній лікарні на 43 млн грн знаходиться на етапі узгодження з департаментом майнових відносин Одеської обласної ради. Організація чекає на його затвердження для початку будівельних робіт.

“Наша спільна мета — робити внесок у розвиток медичної інфраструктури та гарантувати високоякісну медичну допомогу пацієнтам”, - зазначили в Одеській ОВА. 

“Коментарі” писали, що цьогоріч для одеського пологового будинку №4 за міською програмою "Здоров'я" за кошти міського бюджету закуплено нове медичне обладнання та меблі. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради

Нагадаємо, Одеський пологовий будинок №5 відвідала делегація Посольства Швеції в Україні. Мета приїзду — розширення співпраці з Фондом народонаселення Організації Об'єднаних Націй (UNFPA) в Україні. Фонд народонаселення передав до пологового будинку новітній транспортний інкубатор для немовлят, оснащений системою ШВЛ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися