Наслідки ракетного удару по Одеській області: прокуратура розпочала розслідування

В результаті обстрілу Одеської області загинув чоловік

Прокурори Одеської обласної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Так, вночі 17 грудня російські окупанти вкотре атакували Одещину ударними безпілотними літальними апаратами, попередньо типу “Shahed-136/131”. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Наразі прокурори, спільно із слідчими, перебувають на місці подій, де активно документують наслідки атаки. Огляд триває, і вони встановлюють повний перелік руйнувань та пошкоджень.

Внаслідок ворожої атаки загинув 54-річний чоловік, житель приватного будинку в Одеському районі, будинок повністю зруйновано, здійнялась пожежа.

Зараз відомо, що вибуховою хвилею будинки навколо зазнали пошкодження даху, стін, перекриттів, вікон, дверей. Зруйновано складське приміщення приватної спортивної установи.

“Коментарі” писали, що понад 4 години рятувальники ліквідовували наслідки ворожої атаки Одещини, де сталось руйнування 3-х одноповерхових житлових будинків, 2 з яких палали. На місці виявлено загиблого чоловіка. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти черговий раз атакували південь України. Ворог втретє за цей тиждень обстріляв Одещину ударними безпілотниками. Про це повідомили в Одеській ОВА. Загалом сили протиповітряної оборони на Одещині збили 9 БпЛА типу "Shahed-136".

“Коментарі” також писали, що сьогодні зранку, 17 грудня, російські окупанти вивели в Чорне море військові кораблі. Так, станом на 8.00 в Чорному морі знаходиться 1 ворожий корабель. Про це повідомили у Військово-морських силах Збройних сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися