В Одеській області чоловік вбив свою співмешканку через ревнощі: деталі

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років

Поліцейські затримали 40-річного жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Чоловік побив до смерті через ревнощі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Інцидент стався 16 грудня в місті Ананьєв. Поліцію на місце події викликав сам правопорушник. Він пояснив правоохоронцям, що побив жінку під час спільного вживання алкогольних напоїв. Конфлікт нібито виник на ґрунті ревнощів. Чоловік, невдоволений поведінкою цивільної дружини, вдарив її по голові металевим совком, кулаками, а потім, вже лежачу, ще й ногами. Потерпіла померла до прибуття лікарів. 

За попереднім висновком, жінці були спричинені переломи кісток черепа, щелепи, носа, численні забої голови, що і стали причиною смерті.

“На підставі зібраних доказів фігуранту вже повідомили про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто вбивстві. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках кримінального провадження призначено низку судових експертиз, у тому числі щодо встановлення осудності підозрюваного та причин смерті потерпілої”, - йдеться в повідомленні 


“Коментарі” писали, що навесні у Приморському районі Одеси правопорушник помітив на Соборній площі дівчину, яка розмовляла по телефону. Чоловік пішов за нею слідом, а в слушний момент ударив її ногою в обличчя. Коли потерпіла впала на тротуар, правопорушник відібрав у неї смартфон вартістю 14 тисяч гривень і втік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися