На Одещині відкрили кисневу станцію: де саме

В звичайному режимі для роботи станції необхідно електропостачання

15 грудня відбулось урочисте відкриття кисневої станції на території Овідіопольської лікарні, яке відвідали заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов та заступник директора Департаменту охорони здоровʼя ОВА Оксана Рокунець- Сорочан. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації

“Ця подія є дуже важливою для медичного закладу , його пацієнтів та медичного персоналу, адже установлена киснева станція виробляє, концентрує та подає кисень до різних відділень та палат”, - йдеться в повідомленні. 

В звичайному режимі для роботи станції необхідно електропостачання. Але в умовах його відсутності, передбачено роботу завдяки генератору. Продуктивність генератора у подачі кисню: 30 м3/год (500 л/хв). Резервні балони, які розміщені на станції , заправляються автоматично.

На сьогодні усі роботи зі встановлення завершено та було представлено поважним гостям та колективу лікарні. Киснева станція була вкрай необхідна для надання більш якісних, своєчасних та важливих медичних послуг населенню, особливо для хворих на пневмонію, коронавірнусну інфекцію та інші ускладнення при ураженні дихальних шляхів.

“Киснева станція - це сучасне рішення яке дозволить рятувати життя, знизивши навантаження на лікарів, яке було до цього”, - підкреслили лікарі. 

Раніше “Коментарі” писали, що цьогоріч для одеського пологового будинку №4 за міською програмою "Здоров'я" за кошти міського бюджету закуплено нове медичне обладнання та меблі. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися