В Одесі затримали наркоторговця, який торгував пігулками з метадоном

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі

Одеські поліцейські викрили жителя Київського району у збуті наркотичних засобів. Правопорушник за рецептами отримував наркотичні засоби в аптеках і продавав людям. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції а Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, наркозалежний чоловік, отримуючи “Метафін” за медичною програмою, частину препарату спрямовував на особисте лікування, а частину – на продаж. Правоохоронці затримали його на гарячому: у той момент, коли він продавав двом людям по 10 пігулок з метадоном за 1000 та 1200 гривень.

“На підставі доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частинами 1 і 2 статті 307 Кримінального кодексу України у незаконному збуті наркотичних засобів, зокрема вчиненому повторно. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна”, - розповів т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко

Раніше “Коментарі” писали, що правоохоронці виявили та припинили діяльність наркопритона, який діяв на території Березівщини. Жителю надано повідомлення про підозру, а за скоєне йому загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися